Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2018

Прагнучи до “покращення” життя, 23-річний житель Арбузинського району отримав реальний строк

                                 

Первомайською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двох жителів Арбузинського району, один з яких неповнолітній, у вчиненні замаху на крадіжку чужого майна, пов'язане з проникненням, та незаконного заволодіння транспортним засобом. 

Установлено, що 23-річний житель с. Костянтинівка, маючи не погашену та не зняту в установленому порядку судимість, не маючи постійного місця роботи та джерела доходів, прагнучи покращення соціального та матеріального статусів обрав найменш простий спосіб заробити. 

Так,  23 вересня 2017 року,  вночі 23-річний зловмисник разом з 17- річним жителем с. Семенівка, з метою незаконного заволодіння чужого майна, шляхом зламу дверних ролетів проникли до приміщення одного з розважальних закладів м. Южноукраїнська, від'єднали комп’ютерну техніку та інше майно, яке склали біля виходу з приміщення, аби в подальшому розпорядитись ним на власний розсуд, однак довести свій злочинний умисел до кінця не змогли в зв'язку з тим, що були затримані працівниками управління поліції охорони в Миколаївській області.

Знаходячись під слідством, 23-річний зловмисник продовжив свою протиправну діяльність. Зокрема, ввечері 11 січня 2018 року, він незаконно заволодів мопедом “Suzuki Leds DX», припаркованим біля одного з під'їздів в дворі будинку пр. Незалежності в м. Южноукраїнську 

Суд, дослідивши докази та заслухавши позицію прокурора, визнав 23- річного жителя с. Костянтинівка винним у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст.15 с.3 ст.185 та ст.2 ст.289 КК України та призначив покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі та 17-річного жителя с. Семенівка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання строком на 1 рік.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2262