Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

Первомайська місцева прокуратура у судовому порядку вимагає стягнути з іноземного підприємства заборгованість у розмірі 286 тис. грн.

                                       

Так, Первомайською місцевою прокуратурою Миколаївської області 17 жовтня 2018 року до господарського суду Миколаївської області подано позовну заяву до іноземного підприємства, яке здійснює свою діяльність на території Первомайського району,  про стягнення заборгованості в розмірі 286 тис. грн.

Так, суб’єктом господарської діяльності всупереч вимогам Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та Закону України «Про пенсійне забезпечення» до Територіального управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області за період з грудня 2017 року по серпень 2018 року не відшкодовано витрати на доставку і виплату пенсій, призначених на пільгових умовах, на вказану суму.

У той же час, найбільшим резервом наповнення бюджету Пенсійного фонду України є відшкодування підприємствами витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, та сплата боргів з усіх видів обов’язкових платежів.
Враховуючи вищевикладене, прокуратура звернулась до суду з метою захисту інтересів держави в особі Територіального управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2047