Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2018

Вироком Кривоозерського районного суду неповнолітнім крадіям надано шанс на виправлення

                                                     

19 жовтня цього року Кривоозерським районним судом постановлено обвинувальний вирок, яким засуджено 2 неповнолітніх учнів Кривоозерського професійного аграрного ліцею за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України - крадіжки чужого майна за попередньою змовою групою осіб, вчиненої з проникненням у приміщення.

У ході досудового розслідування встановлено, що 15 березня 2018 року, у вечірній час, двоє неповнолітніх, на території ринку, розташованого в селищі Криве Озеро, з торгівельного контейнеру вчинили крадіжку майна - одягу, - яке на праві приватної власності належить підприємцю, на загальну суму більш як 2 тис. грн.

Заволодівши викраденим, молодики частину одягу подарували знайомим та близьким.

Даний злочин було розкрито відразу після написання потерпілою стороною заяви до органів поліції, та на стадії досудового слідства зібрано незаперечні докази вини ліцеїстів у скоєнні тяжкого злочину.

По закінченні досудового розслідування у червні поточного року процесуальним прокурором обвинувальний акт направлено на розгляд до суду.

Вироком Кривоозерського районного суду неповнолітніх засуджено до 3 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання відповідно до вимог ст. 104 КК України, із застосуванням іспитового строку терміном на 1 рік.
   
Відтепер зазначені правопорушники перебуватимуть під постійним контролем зі сторони органів пробації та працівників поліції. 

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1770