Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2018

У Миколаєві правоохоронці вилучили понад 450 тисяч пачок контрафактних цигарок (ФОТО)

                                     

У четвер, 1 листопада 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в області спільно з з прикордонними оперативними підрозділами Азово-Чорноморського регіонального управління викрито мережу незаконних пунктів продажу незаконно виготовлених тютюнових виробів, у тому числі контрабандного походження та з фальсифікованими марками акцизного податку. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зокрема, правоохоронцями проведено обшуки у 9 торгівельних кіосках та 3 складських приміщеннях у м. Миколаєві, у ході яких вилучено понад 450 тис. пачок незаконно виготовлених цигарок без марок акцизного податку, з марками акцизного податку України з ознаками підробки, та контрабандних цигарок з марками акцизного податку інших країн (Польща, Молдова).   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України (незаконне придбання, транспортування, зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, а також придбання, зберігання з метою використання  під час продажу незаконно виготовлених тютюнових виробів підроблених марок акцизного податку) триває.

Встановлюється коло осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2132