Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2018

Повідомлено про підозру колишнім службовим особам “Миколаївоблтеплоенерго” у привласненні коштів комунальної установи на загальну суму понад 600 тис грн

                        

Органи прокуратури Миколаївщини стоять на сторожі законності використання бюджетних коштів та своєчасно і принципово реагують на порушення у цій сфері.

Так, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів та за погодженням з процесуальним керівником прокуратури області, 06.11.2018 слідчим СУ Головного управління Нацполіції в області повідомлено про підозру двом колишнім працівникам ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» -  заступнику директора та головному інженеру, у пособництві у привласненні коштів комунальної установи та службової недбалості, що заподіяло збитки на загальну суму понад 600 тис грн.

Установлено, що вказані особи підписали акти приймання робіт з розробки та надання технічної документації до котлоагрегатів в котельних м. Миколаєва та м. Очакова, хоча роботи фактично виконані не були.

Колишньому заступнику директора підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч.5 ст. 191 КК України (пособництво у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах), колишньому головному інженеру — ч. 2 ст.367 КК України (службова недбалість).

Досудове розслідування триває. Встановлюються інші особи, причетні до кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2258