Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

Правоохоронці за лічені години розкрили злочин та затримали групу зловмисників, які підірвали банкомат (ФОТО)

                           

Результатом координаційних заходів, запроваджених прокурором Миколаївської області Тарасом Дунасом та підтриманих керівником Головного управління Нацполіції в області Олександром Анохіним, є злагоджена робота правоохоронців по розкриттю та затриманню злочинної групи, яка займалась крадіжками на території регіону.

Дякуємо, працівникам Управління стратегічної розробки та аналізу, Управління карного розшуку,  Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, які за лічені години затримали п'ять осіб, що підірвали банкомат у Корабельному районі м. Миколаєва. 
   
Як відомо, вночі 9 листопада на проспекті Корабелів група осіб пошкодила банкомат шляхом його підриву з використанням легкозаймистого газу з метою заволодіння грошовими коштами, який знаходився зовні будівлі багатоповерхівки, поруч з приміщенням салону краси.  Після потужного вибуху спрацювала сигналізація.

Поліцейські і спецназівці почали переслідування п'ятьох злодіїв, які кинулися тікати на автомобілі «ВАЗ». Затримали злочинців вже через півгодини, коли ті намагалися сховатися неподалік у гаражі.

Усі члени організованої злочинної групи раніше судимі за різні злочини місцеві жителі у віці від 25-ти до 28-ми років, серед яких є дівчина. Організовував крадіжки 26-річний виходець з Кавказького регіону.

Найближчим часом вказаним особам буде повідомлено про підозру за попередньою кваліфікацією ст. 15 ч. 4 ст 185 КК України (замах на крадіжку).
   
Також правоохоронцями перевіряється причетність зловмисників до скоєння ряду інших злочинів, у тому числі на території Миколаївської області та інших регіонів. 

   
Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 2099