Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2018

Усім членам злочинної групи, які підірвали банкомат, обрано запобіжні заходи

                         

Сьогодні, 10 листопада 2018 року, слідчий суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва розглянув клопотання слідчого, погодженого з процесуальним керівником Миколаївської місцевої прокуратури № 2 щодо обрання запобіжного заходу членам злочинної групи, які підозрюються у підриві банкоматів та ряді крадіжок.

Зокрема, організатору групи та одному з її членів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 92050 тис гр., ще двом учасникам – цілодобовий домашній арешт, дівчині – нічний домашній арешт.

У ході розслідування встановлення сім епізодів злочинної діяльності цієї групи- п’ять крадіжок та два замахи на підрив банкоматів. З урахуванням зібраних доказів, 9 листопада 2018 року, чотирьом членам злочинної групи повідомлено про підозру за ч.3 ст.185, ст..15 ч.4 ст.185  КК України, дівчині повідомлено про підозру за ст.15 ч.4 ст.185 КК України.

Нагадаємо, вночі 9 листопада на проспекті Корабелів група осіб пошкодила банкомат шляхом його підриву з метою заволодіння грошовими коштами. Вже через півгодини п'ятьох злодіїв було затримано.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 1995