Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

У Миколаєві затримано чиновника Миколаївської міської ради за вимагання неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч доларів США (ФОТО)

                         

Сьогодні, 14 листопада 2018 року, працівниками Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та співробітниками Управління захисту економіки в Миколаївській області затримано заступника начальника відділу контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради та його посередника – приватного підприємця, за вимагання неправомірної вигоди в розмірі 5 тисяч доларів США.

Зазначені кошти зловмисники вимагали від суб’єкта господарювання за не вчинення перешкод у використанні ним малих архітектурних форм (ларьків) у м. Миколаєві, розміщених на земельній ділянці, дія договору оренди якого закінчилась.

Особи були затримані під час передачі авансу у розмірі 1 тисячі доларів США у порядку ст.208 КПК України.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про подізру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Розслідування триває. 

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 3175