Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

Хабар дверима - прокуратурою спільно із поліцією викрито посадовця, яким отримано неправомірну вигоду у вигляді металопластикових дверей (ФОТО)

                      

В результаті скоординованих дій прокурорів Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1, співробітників Заводського відділу поліції та управління захисту економіки в Миколаївській області в ході проведених обшуків та інших слідчих дій вдалося встановити та задокументувати факт вимагання та отримання посадовцем філії державної установи «Миколаївський район Держгідрографія» неправомірної вигоди від суб’єкта господарювання.

Зокрема, посадовець вимагав та отримав від підприємця неправомірну вигоду у вигляді влаштування металопластикових дверей до власного приватного будинку на суму понад 15 тис. грн. за позитивне вирішення питання щодо надання згоди та не вчинення перешкод у використанні одного з плавзасобів, що перебувають на балансі державної установи.

14 листопада 2018 року, на підставі зібраних доказів посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме в одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1



 

кількість переглядів: 2229