Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2018

Напередодні Міжнародного дня студента у прокуратурі відбулась зустріч з студентами-правниками - переможцями конкурсу «10 кроків прокурора до подолання корупції» (ФОТО)

                  

Напередодні Міжнародного дня студента, 16 листопада 2018 року, у регіональній прокуратурі відбулась зустріч начальника управління представництва інтересів держави в суді Дмитра Коробченка та прокурора з питань організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції  Андрія Кременцова з студентом 2 курсу магістратури Миколаївського інституту  права Національного університету  «Одеська юридична  академія» Олексієм Грековим, студенткою 2 курсу Миколаївського юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» Дарією Каганець та студенткою 4 курсу Вознесенського коледжу Миколаївського національного аграрного університету Владиславою Доницькою - переможцями конкурсу творчих та наукових робіт на тему прокурорської діяльності серед студентів-правників.

Майбутнім правникам пропонувалось висвітлити у роботах свої міркування на тему: «10 кроків прокурора до подолання корупції». Цьогоріч учасниками конкурсу стали 31 студент, які надіслали свої творчі роботи до прокуратури області, що значно більше, ніж минулого року.

Дмитро Коробченко зазначив, комісією з оцінки робіт обрано їх роботи як найкращі, оскільки тема розкрита повністю, креативно та творчо подана інформація, а запропоновані заходи та кроки прокурора щодо подолання корупції виявились слушними та такими, що мають перспективу бути застосованими у прокурорській діяльності.

Андрій Кременцов наголосив, що ці роботи скеровані до Генеральної прокуратури України для участі у загальнодержавному конкурсі, який відбудеться у грудні цього року. Крім того, усіх учасників конкурсу буде запрошено до регіональної прокуратури для нагородження.
Учасники зустрічі обмінялись думками у питані покращення діяльності у сфері запобігання та протидії корупції, у тому числі у межах прокурорських повноважень, а також відповіли на запитання.

Наприкінці зустрічі прокурори подякували студентам за участь у конкурсі та побажали перемоги на загальнодержавному рівні. 

Нагадаємо, конкурс проведено на виконання пункту 2 наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти та науки України «Про співпрацю та комунікацію між відомствами від 13.10.2017 № 289/1375».
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2055