Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

Прокуратура оскаржила запобіжний захід підозрюваним у підриві банкоматів

                   

19 листопада 2018 року за апеляційною скаргою Миколаївської місцевої прокуратури №2 Миколаївським апеляційним судом скасовано ухвалу Корабельного районного суду м. Миколаєва про обрання одному з підозрюваних у підриві банкоматів з метою викрадення коштів запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Зокрема, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  з можливістю внесення застави в розмірі 92 тис  грн.

Крім того, Миколаївським апеляційним судом розглянуто апеляційну скаргу ще одного підозрюваного, який перебуває під вартою - запобіжний захід залишено без змін.

Інша апеляційна скарга місцевої прокуратури на рішення суду першої інстанції про звільнення під домашній арешт ще одного підозрюваного буде розглядатись Миколаївським апеляційним судом 23.11.2018. Місцева прокуратура також буде наполягати на взяття зловмисника під варту на час досудового розслідування.

Нагадаємо, вночі 9 листопада цього року у Корабельному районі м. Миколаєва група осіб підірвала банкомат, щоб викрасти гроші. Вже через півгодини п'ять осіб було затримано. На превеликий жаль, усі зловмисники  жителі Корабельного району. Слідством вже встановлено два епізоди підриву банкоматів вказаними особами, також вони підозрюються в крадіжках, скоєних раніше на території м. Миколаєва.

 За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2
кількість переглядів: 2041