Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

Миколаївця засуджено на 7 років в′язниці за бійку зі смертельними наслідками

                          

Інгульським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 2  підтримане державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження стосовно 36-річного жителя м. Миколаєва, який наніс смертельні тілесні ушкодження співмешканці.

Під час судового розгляду встановлено, що 2 вересня 2018 року о 19.00 годин, по вул. Листопадовій, 9 у місті Миколаєві, обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на ґрунті раптово виниклого конфлікту та неприязних відносин до своєї співмешканки, умисно наніс їй  множинні удари в область голови та грудної клітини, тим самим спричинив потерпілій тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової  травми, субдуральної гематоми, набряку речовини головного мозку. Внаслідок чого жінка  від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці.  

Зловмисник характеризується негативно, як особа, що зловживає спиртними напоями, веде асоціальний спосіб життя, схильна до насильства.

У судовому засіданні він повністю визнав свою провину та щиро розкаявся.

За результатами розгляду кримінального провадження суд, погодившись з позицією прокурора, визнав чоловіка  винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 КК України і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років.

Крім того, обвинувачений сплатить потерпілій стороні відшкодування витрат на поховання в сумі 25 тис.грн. та відшкодує моральну шкоду у розмірі 30 тис. грн.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1869