Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

З почуттям відповідальності та чуйно підходимо до святкування Дня працівників прокуратури

                     

Працівники прокуратури Миколаївської області достойно підходять до святкування свого професійного свята — Дня працівників прокуратури, яке відзначається 1 грудня.

Зокрема, одноголосним рішення колективу прокуратури кожен працівник, від рядового до керівного складу, з’єднавши приємне з корисним, перерахували свій одноденний заробіток на потреби Миколаївського обласного будинку дитини та Степівського дитячого будинку-інтернату, в яких виховуються діти з різних куточків області.

Миколаївський обласний будинок дитини Миколаївської обласної ради – спеціалізований заклад охорони здоров’я для медико-соціального захисту дітей-сиріт та дітей залишених без батьківського піклування з народження до 4-х років.

Степівський дитячий будинок-інтернат — спеціалізований заклад для дітей до 18-ти років з обмеженими  можливостями.

Так збіглося, що сьогодні, у Всесвітній день дитини, профспілковою організацією працівників прокуратури області “Маємо силу допомогти” за зібрані кошти для будинку дитини придбано ігровий комплекс для дитячого ігрового майданчику: гойдалки, які сприятимуть  розвитку моторики і координації рухів дитини.

Для Степівського будинку-інтернату планується придбати реабілітаційне обладнання, необхідне для дітей з обмеженими можливостями.

Сподіваємось, що придбаний інвентар принесе дітям не тільки користь, а й радість. Закликаємо усіх по можливості дарувати радість дітям кожен день. Не будемо байдужими! Адже кожен з нас має силу допомогти дітям, які потребують нашої турботи.

Довідково:
одним з основних завдань нашої профспілки, відповідно до положень ст.23 Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”, є участь у розробці та виконанні програм, спрямованих на створення умов, які забезпечують гідне життя і вільний розвиток людини та її соціальний захист.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області 
кількість переглядів: 2002