Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2018

Двох зловмисників, які намагалися викрасти майно голови фермерського господарства, взято під варту (ФОТО)

                

Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів Вознесенщини та небайдужих громадян розкрито вчинення особливо тяжкого злочину стосовно голови фермерського господарства.

Зокрема, 19 листопада 2018 року, слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене процесуальним керівником Вознесенської місцевої прокуратури, про обрання двом мешканцям м. Миколаєва, які підозрюється у замаху на вчинення крадіжки майна, запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

У ході досудового розслідування встановлено, що 16 листопада цього року, двоє жителів м.Миколаєва, 1992 та 1967 років народження, на автомобілі “Тоyota Prado”, що говорить не про скрутне матеріальне ставновище зловмисників, приїхали в с. Трикрати Вознесенського району.

Один з них залишився у автомобілі, а інший проник на територію домоволодіння голови фермерського господарства та намагався викрасти майно на суму близько 900 тис. грн., однак  був помічений охоронцем та втік з місця злочину. Але, завдяки вміло скоординованим діям правоохоронців та небайдужості громадян, упродовж декількох години зловмисників затримано.

У зловмисників в ході огляду автомобіля були виявлені балаклави, рації, лом, електрошокер, мобільні телефони та грошові кошти.

Їм повідомлено про підозру за ч.3 ст.15 ч.5 ст.185 КК України – замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло та в особливо великих розмірах.

Санкція статті 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна.  

Розслідування триває.

фото відділу комунікації ГУ НП в Миколаївській області

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2166