Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Правоохоронці затримали чиновника Миколаївської міської ради за підозрою в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис грн (ФОТО)

                               

Сьогодні, 23 листопада 2018 року, у м. Одеса, працівниками Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 1 спільно з оперативниками управління захисту економіки в Миколаївській області за підозрою в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис грн затримано головного спеціаліста сектору правової діяльності відділу організаційно-правової роботи  та взаємодії із ЗМІ у Департаменті енергетики, енергозбереження та запровадженні інноваційних технологій Миколаївської міської ради,  за сумісництвом помічника депутата міської ради.

Зазначені кошти посадовець вимагав від підрядника за вплив на прийняття позитивного рішення посадовими особами Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради під час укладання договорів підряду на здійснення поточного ремонту покрівель житлових будинків у м. Миколаєві.

Посадовця затримано у порядку ст.208 КПК України.

Наразі, у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст.362-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженої на виконання функції держави, поєднане з вимаганням), проводяться невідкладні слідчі дії, зокрема, у Миколаївській міській раді та Департаменті житлово-комунального господарства.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1  

кількість переглядів: 2014