Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

Заарештовано жителя Нового Буга за спричинення смертельних тілесних ушкоджень знайомому, якого звинувачено у крадіжці грошей (ФОТО)

                          

26 листопада 2018 року, слідчим суддею задоволено клопотання процесуального керівника Новобузького відділу Баштанської місцевої прокуратури та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю м. Новий Буг, який наніс смертельні тілесні ушкодження своєму товаришу.

У ході досудового розслідування встановлено, що 22 листопада зловмисник прийшов в гості до потерпілого і приєднався до компанії інших чоловіків. Під час розпивання алкогольних напоїв, один із присутніх заявив, що у нього пропали гроші. У крадіжці чужих коштів зловмисник звинуватив 40-річного домовласника. Через це між останніми виник конфлікт, який переріс у бійку.  Після сварки всі розійшлися, а господар від отриманих тілесних ушкоджень помер. 23 листопада його мертвим знайшов родич і викликав поліцію.

Завдяки належного процесуального керівництва прокурорів Баштанської місцевої прокуратури 35-річного злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України та останньому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 
За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2088