Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

До відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто посадовця міжрайонного управління Держпродспоживслужби в області

                                 

22 листопада 2018 року, постановою Врадіївського районного суду  визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) начальника відділу безпечності харчових  продуктів та ветеринарної медицини Кривоозереького міжрайонного управління головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Прокурором Врадіївського відділу Первомайської місцевої прокуратури у судовому засіданні доведено, що посадовець, будучи суб’єктом декларування, відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік. 

Правопорушника притягнуто до відповідальності  у вигляді штрафу у розмірі 850 грн.

Упродовж поточного року, до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнуто 6 державних службовців.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1935