Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

У Первомайську “на гарячому” затримано групу крадіїв (ФОТО)

                                

25 листопада 2018 року, завдяки злагодженим діям Первомайської місцевої прокуратури та поліції затримано чотирьох мешканців міста Первомайська, які намагались викрасти метал з цеху державного підприємства “Ливарний завод”.

Так, зловмисники, використовуючи вантажний автомобіль, приїхали до території  товариства з додатковою відповідальністю“Первомайськдизельмаш”, де в подальшому проникли до зварювального цеху ДП “Ливарний завод”, та завантажили у мішки, які принесли з собою, перероблений чавун. Після цього перекинули мішки з викраденим чавуном загальною вагою 3 тони через паркан товариства та почали завантажувати у автомобіль. Проте, завдяки пильності охорони заводу, завершити злочинні дії крадіям не вдалось та у подальшому їх було затримано правоохоронцями.

Цього ж дня зловмисникам повідомлено про підозру за  ч.3 ст.15 ч.3 ст. 185 КК України – замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у сховище.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів та арешт знаряддя вчинення злочину – автомобілю.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 2006