Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Вирощувача коноплі засуджено до реальної міри покарання

                                        

Первомайською місцевою прокуратурою в суді доведено провину жителя смт. Врадіївка у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту), ч.2 ст.310 КК України (незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин).

Так, 09.07.2018 на виконання ухвали слідчого судді за місцем проживання обвинуваченого проведено санкціонований обшук, у ході якого виявлено та вилучено темно-зелені рослини з пряним запахом коноплі - канабіс, який відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, вагою 63,9 гр та 384 кущі коноплі.

Під час судового розгляду справи обвинувачений заперечував свою причетність до інкримінованих злочинів, однак 29 листопада 2018 року Врадіївським районним судом, завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі, підтримано принципову позицію місцевої прокуратури — зловмисника визнано винним у скоєнні інкримінованих злочинів та призначення покарання у виді 4 років позбавлення волі.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2178