Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2018

Прокуратура займає принципову позицію в питанні протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в області (ФОТО)

                     

Керівництвом регіональної прокуратури приділяється особлива увага питанню протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в області. Так, у жовтні поточного року під головуванням прокурора області Тараса Дунаса проведена міжвідомча нарада, присвячена боротьбі з нелегальними АЗС.

У результаті координації зусиль усіх силових структур та контролюючих органів, організовано проведення термінових заходів з протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області.

Так, у листопаді 2018 року Вознесенською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної діяльності автомобільних газозаправних станцій на території міста Вознесенська та Вознесенського району, які з порушенням правил безпеки під час робіт з підвищеною небезпекою створюють загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України.

Відразу після проведення першочергових слідчих дій два нелегальних автогазозаправних пункта по вул.Болгарській у м.Вознесенськ припинили свою діяльність. Обладнання суб’єктами господарювання демонтовано самостійно.

Досудове розслідування триває, наразі встановлюються організатори незаконної діяльності, а також перевіряються слідчим шляхом інші аналогічні об’єкти.

Робота на вказаному напрямку триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1680