Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

ДЕ ЄДНІСТЬ, ТАМ І ПЕРЕМОГА! ЗІ СВЯТОМ ВОЇНИ СВІТЛА ТА ДОБРА!

                            

Сьогодні, 6 грудня, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Вся історія України пронизана традиціями, ідеями та цінностями військового патріотизму. Справжній вік Української армії сягає тисячоліть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах ще від Київської Русі. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, виявляючи глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Свято Збройних сил України – це також данина пам’яті воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Щодня від ворожої кулі на полі бою гинуть кращі сини України. Не оминула безжальна смертоносна птаха і Миколаївщину. На віки в історію нашого краю та України вкарбувалися імена понад сто шістдесяті Героїв.  

Дякуємо кожному захиснику,  хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, ми - підтримуємо українське військо, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє.

 Як заповідав Тарас Шевченко «…І оживе добра слава, Слава України, і світ ясний, невечірній тихо засіяє...

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

кількість переглядів: 2216