Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2019

Гроші виділені на ремонт дороги «осіли» в кишенях службовців – прокуратура скерувала обвинувальний акт до суду

                         

За результатом досудового розслідування прокуратурою Миколаївської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням посадових осіб Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, державного підприємства «Миколаївський облавтодор» та товаривства з обмеженою відповідальністю у замаху на розтрату та заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах, службовому підробленні та службової недбалості.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи, достовірно знаючи про те, що підприємством-підрядником не виконувались роботи з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування державного значення «Велика Корениха – Кам’янка», шляхом складання і видачі завідомо підроблених офіційних документів, зловживання своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, вчинили закінчений замах на розтрату бюджетних коштів в сумі майже 650 тис грн, а керівник товаривтсва вчинив закінчений замах на заволодіння вказаними грошовими коштами.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч.   ст. 367 КК України (замах на розтрату та заволодіння бюджетними коштами, службове підроблення, службова недбалість).

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1878