Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

Продовжуємо отримувати корисні та приємні подарунки (ФОТО)

                                

Днями колектив прокуратури Миколаївської області отримав ще один приємний та корисний подарунок – книгу Мирона Козака «Два світи Василя Іванчука».

Книга розповідає про життя та творчість українського шахового генія, справжнього патріота Василя Іванчука.

Василь Іванчук – міжнародний гросмейстер, віце-чемпіон світу за версією ФІДЕ, чемпіон Європи, чемпіон світу з бліцу, чемпіон світу зі швидких шахів, тричі ставав переможцем супертурніру в Лінаресі, чотири – переможцем шахових олімпіад, увійшов у десятку найкращих шахістів планети.

«Кожна його творча удача, кожна спортивна вершина кажуть усьому цивілізованому на третій від Сонця планеті Земля: «Україна є! Вона велична духовно й інтелектуально. Вона ніколи не перестане народжувати Геніїв!» - стверджує автор книги. 

Книгу передав батько Василя Іванчука – Михайло Васильович, який, до речі, працював в органах прокуратури Львівської області разом з прокурором Миколаївщини Тарасом Дунасом.

Працівники прокуратури Миколаївської області підтримують розвиток шахового спорту в регіоні та беруть активну участь у шахових турнірах різного рівня, займаючи призові місця. А тому за пропозицію колективу прокуратури книга «Два світи Василя Іванчука» у якості призу буде подаровано самим шаховим чемпіоном переможцю наступного шахового турніру.

Для тих хто захоплюється грою у шахи радимо прочитати цю книгу, в якій є багато цікавого для прихильників цього виду спорту.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2116