Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

Судитимуть двох зловмисників, які намагалися викрасти майно голови фермерського господарства у Вознесенському районі (ФОТО)

                                      

За результатами досудового розслідування Вознесенською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох жителів м. Миколаєва, які підозрюється у замаху на вчинення крадіжки майна голови фермерського господарства.

У ході досудового розслідування встановлено, що 16 листопада 2018 року, двоє зловмисників, 1992 та 1967 років народження, на автомобілі “Тоyota Prado”  приїхали в с. Трикрати Вознесенського району. Один з них залишився у автомобілі, а інший проник на територію домоволодіння голови фермерського господарства та намагався викрасти майно на суму близько 900 тис. грн., однак  був помічений охоронцем та втік з місця злочину. Але, завдяки вміло скоординованим діям правоохоронців та небайдужості громадян, упродовж декількох години зловмисників затримано.

У зловмисників в ході огляду автомобіля були виявлені балаклави, рації, лом, електрошокер, мобільні телефони та грошові кошти.

Їх дії кваліфіковані за ч.3 ст.15 ч.5 ст.185 КК України – замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло та в особливо великих розмірах.

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна. 

фото відділу комунікації ГУ НП в Миколаївській області

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1877