Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

Прокуратура у судовому порядку вимагає від недобросовісного підрядника сплатити понад 400 тис грн до бюджету

                       

Вознесенською місцевою прокуратурою продовжується системна робота зі стягнення з підрядників до бюджету штрафних санкцій за несвоєчасне виконання робіт.

Так, комунальною установою "Новоодеський районний центр фінансово-господарського та навчально-методичного забезпечення закладів освіти" укладено договір із суб’єктом господарювання про виконання робіт з капітального ремонту покрівлі та приміщення спортивного залу навчального закладу у Новоодеському районі за рахунок коштів районного бюджету.

Проте підрядник порушив строки виконання взятих на себе зобов’язань та до початку навчального року роботи в повному обсязі не завершив, у зв’язку з чим учні упродовж тривалого часу були позбавлені можливості відвідувати спортивний зал у школі.

Фактично підрядник завершив у повному обсязі роботи лише в кінці грудня 2018 року, у зв’язку з чим повинен відшкодувати до місцевого бюджету штрафні санкції у розмірі понад 400 тис. грн.

Реагуючи на порушення, місцевою прокуратурою до суду пред’явлено позов про стягнення з підрядника штрафних санкцій в сумі понад 400 тис грн.

Розгляд позову триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1960