Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2019

Помста колишній дружині привела на лаву підсудних (ФОТО)

                        

За належного процесуального керівництва Первомайської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному проваджені стосовно 33-річного жителя м. Южноукраїнська, який пограбував перукарню.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку грудня 2018 року, чоловік зайшов на роботу до своєї колишньої 35-річної цивільної дружини, яка працює перукарем.

Розуміючи перевагу у фізичній силі перед потерпілою та  скориставшись тим, що у приміщенні перукарні перебували одні жінки, які не могли чинити опір його протиправним діям, без будь-яких пояснень, відкрито викрав з полиці робочої тумби дві машинки для підстригання волосся загальною вартістю майже 3 тис. грн.

Завдяки оперативним та злагодженим діям поліції, зловмисника було встановлено упродовж години після вчинення злочину, вилучено у нього викрадені речі та повернуто їх власниці.

Під час допиту підозрюваний повідомив, що після розлучення з колишньою співмешканкою, дуже образився на останню та вирішив помститись, прилюдно викравши у потерпілої належне їй майно.

Його дії кваліфіковано за ч.1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж).

21 січня 2019 року обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до Южноукраїнського міського суду.

За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури  
 

кількість переглядів: 2615