Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2019

Вартість людського життя… 30 гривень

                      

28 січня 2019 року слідчим суддею Веселинівського районного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Веселинівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 63-річному уродженцю АР Крим, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства односельця.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 25.01.2019 біля 20:00 год. підозрюваний прийшов до домоволодіння потерпілого, де між ними виникла сварка під час якої він кухонним ножем, який приніс з собою, спричинив не менше восьми колото різаних ран в область серця та порізу на шиї. Після цього підозрюваний заволодів грошима в сумі 30 грн., що знаходилися в кишені куртки потерпілого та пішов до свого домоволодіння, де намагався знищити знаряддя злочину та взуття. Вказані кошти підозрюваний планував витратити на алкогольні напої зранку наступного дня, проте був затриманий правоохоронцями.

З урахуванням зібраних беззаперечних доказів, зловмиснику повідомлено про підозру за п.6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічно з конфіскацією майна.

Розслідування триває.

За інформацією Вознесенськоі місцевоі прокуратури

кількість переглядів: 1885