Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

Органами прокуратури постійно приділяється увага питанням додержання вимог законів органами пробації (ФОТО)

                            

29 січня  2019 року за дорученням прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса, прокурор відділу  нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру регіональної прокуратури Олеся Осипенко взяла участь у  робочій зустрічі керівного складу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області. На дану зустріч також запрошено  першого заступника міського голови  та заступника голови спостережної комісії при Миколаївській обласній державній адміністрації.

Під час заходу підведено підсумки роботи органів пробації області в 2018 році, обговорено наявні проблеми в діяльності зазначених органів та шляхи їх вирішення.

Завдяки таким заходам підвищується рівень співпраці органів та установ з вирішення нагальних питань, які виникають при організації виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

У вказаній сфері прокурорами минулого року внесено 283 документи реагування, за результатами розгляду яких до відповідальності притягнуто 304 службові особи кримінально – виконавчої служби та органів поліції. За ефективністю реагування на виявлені порушення прокуратура Миколаївської області зайняла, згідно статистичних даних, 3 місце у державі.
 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2015