Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2019

Прокуратурою спільно із поліцією викрито особу, яка за грошову винагороду сприяла у вирішенні питання щодо отримання військового квитка (ФОТО)

                          

У середу, 30 січня 2019 року, в результаті скоординованих дій прокурорів Миколаївської місцевої прокуратури №1, співробітників Центрального відділу поліції та УЗЕ в Миколаївській області викрито жителя м.Миколаєва, який за грошову винагороду сприяв в отриманні військового квитка.

Зокрема, зловмисник за 300 доларів США повинен був вплинути на посадових осіб, уповноваженими на виконання функцій держави, а саме одного із військових комісаріатів міста Миколаєва, за прийняття позитивного рішення в інтересах іншої особи щодо видачі потрібного військового квитка.

Він був затриманий правоохоронцями при передачі другої частини незаконної винагороди у сумі 150 доларів США біля одного із кафе міста Миколаєва. 

Цього ж дня на підставі зібраних доказів слідчими поліції особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, а саме в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням такої вигоди, за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2094