Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2019

Відбулась зустріч кандидатів на посаду прокурорів місцевих прокуратур з викладачем Національної академії прокуратури України

               

30 та 31 січня 2019 року на базі прокуратури Миколаївської області відбулася зустріч кандидатів на посаду прокурора та керівників їх практики з викладачем відділу підготовки прокурорів з нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство Інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури України Іваном Степановичем Шевченком.

На даний час в органах прокуратури області проходять практичну підготовку 6 кандидатів на посаду прокурора – слухачів Національної академії прокуратури України, які пройшли конкурсний відбір на зайняття посад у місцевих прокуратурах.

У ході зустрічі кожен із майбутніх прокурорів отримав відповідні настанови та рекомендації щодо подальшого набуття професійних навичок та вмінь, а наставники практики мали можливість висловити свої міркування щодо подальшого проходження практичної підготовки.

При цьому Іваном Степановичем, як куратором практики, відмічено високий рівень організації регіональною прокуратурою практичної підготовки кандидатів на зайняття посад прокурорів, забезпечення їм належних умов для ознайомлення з основними аспектами прокурорської діяльності.

Дякуємо керівнику Національної академії прокуратури України Михайлу Васильовичу Лошицькому за увагу та проведену роботу щодо підготовки майбутніх прокурорів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

кількість переглядів: 1747