Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2019

За наполегливості прокуратури чотирьом уродженцям Грузії, які підозрюються у вимаганні 20 тис грн. та викраденні жителя м. Миколаєва, обрано запобіжний захід - тримання під вартою без застави (ФОТО)

                                                   

У суботу, 2 лютого 2019 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва  задоволено клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави чотирьом уродженцям Грузії, віком від 27-ми до 34-х років, які підозрюються  у вимаганні 20 тис грн. та викраденні жителя м. Миколаєва.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 січня 2019 року зловмисники викрали 32-річного чоловіка, силоміць посадили його в автомобіль, та привезли в орендовану квартиру, де били та вимагали віддати 20 тисяч гривень неіснуючого боргу.

Також встановлено, що їх злочинну діяльність координувала особа, яка нині перебуває в Миколаївському СІЗО за вчинення ряду квартирних крадіжок у складі злочинної групи. 

Двом зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 189 КК Уккраїни (незаконне позбавлення волі або викрадення людини та вимагання),  ще двом -  за ч. 2 ст. 146 КК України. 

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1762