Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

За втручання прокуратури одно з підприємств м. Миколаєва сплатило до державного бюджету заборгованість у розмірі майже 2 млн грн

                    

Наприкінці 2018 року Миколаївською місцевою прокуратурою №1 до Господарського суду Миколаївської області скеровано позов в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській області до одного з приватних підприємств міста Миколаєва про стягнення майже 2 млн грн неустойки за несвоєчасне повернення майна.

За результатами судового розгляду позову прокурора, ухвалою суду затверджено мирову угоду між Регіональним відділенням Фонду державного майна та підприємством, відповідно до умов якої, підприємство-боржник зобов’язувалось сплатити зазначену компенсацію (неустойку) за користування державним нерухомим майном – відкритими складськими площами загальною площею 13951 кв. м, що розташовані на території міста Миколаєва та перебувають на балансі ДП «Миколаївський морський торговельний порт». 

Станом на 11 лютого 2019 року підприємством до державного бюджету перераховано відповідну суму в повному обсязі, заборгованість погашено.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1967