Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

Повідомлено про підозру начальнику одного з відділів «Укрпошти», яка привласнила понад 100 тис грн грошових переказів та соціальних виплат громадян

                          

За процесуального керівництва Снігурівського відділу Баштанської місцевої прокуратури слідчим повідомлено про підозру начальнику одного із підрозділів Миколаївської дирекції ПАТ «Укрпошта» у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно) та ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

У ході проведеного досудового розслідування встановлено, що начальник відділення поштового зв’язку, що розташоване у м. Снігурівка Миколаївської області, упродовж 2018 року систематично шляхом підроблення офіційних документів привласнювала грошові перекази та соціальні виплати, що надходили для виплати до поштового відділення. Всього, правоохоронцями задокументовано привласнення понад 100 тис грн.

Наразі триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо вжиття заходів з метою відшкодування підозрюваною збитків.

За вчинене зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі строком до 8 років.

Крім того, регіональною прокуратурою скеровано за підслідністю для подальшого досудового розслідування до НАБУ кримінальне провадження за фактом привласнення коштів посадовими особами  ПАТ «Укрпошта» у розмірі понад 1,3 млн грн.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1758