Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

Керівники одного з підприємств Миколаєва підозрюються у привласненні майже 400 тис грн бюджетних коштів

                                  

15 лютого 2019 року за процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1, слідчим повідомлено про підозру двом колишнім керівникам одного з приватних підприємств м. Миколаєва, які підозрюються у привласненні чужого майном шляхом зловживання службовою особою свої службовим становищем, вчиненого у великих розмірах.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в 2014 році між приватним підприємством і Миколаївською філією Державним підприємством «Адміністрація морських портів України» укладено договір на послуги зі зняття лляльних вод з суден закордонного плавання, які заходять до акваторії морського порту Миколаїв.

Керівниками підприємства вносилися недостовірні відомості до акту приймання виконаних робіт, довідки про вартість виконаних робіт та витрат, щодо зняття лляльних вод з суден, однак роботи не виконувалися, тим саме приватним підприємством спричинено матеріальні збитки державі на суму майже 400 тис. грн.

Незаконні дії керіників товариства органом досудового розслідування кваліфіковані за ч.ч. 2,4 ст. 191 КК України, а саме заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою свої службовим становищем, вчинене у великих розмірах.

На даний час досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1728