Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

Жителю Інгульського району, який намагався підірвати дев’ятиповерховий будинок, обрано запобіжний захід (ФОТО)

                            

15 лютого 2019 року, слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого, погодженого з процесуальним керівником Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2, та обрано запобіжний захід 40-річному місцевому жителю, який намагався підірвати дев’ятиповерховий будинок  по вул. Новобузькій в Інгульському районі м. Миколаєва.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 192 тис 210 грн.

Установлено, що 13 лютого 2019 року, чоловік, мешканець цього будинку, знаходячись в стані емоційної напруги після конфлікту із дружиною, вирішив покінчити життя самогубством. Зачинившись у своїй квартирі, він відкрив газовий вентиль на газовій колонці і плиті, щоб підірвати  будинок.

Але свій злочинний намір до кінця не довів через оперативне реагування працівників поліції та аварійної служби ПАТ «Миколаївгаз», які своєчасно та оперативно відреагували на повідомлення і встановили місце проживання  зловмисника, припинивши подачу природного газу до будинку та затримавши останнього.

14 лютого 2019 року чоловікові повідомлено про підозру за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України.

Розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1763