Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Ще одному керівнику підприємства повідомлено про підозру за фактом привласнення бюджетних коштів на суму майже 300 тис грн

                                     

Як вже повідомлялось, 15 лютого 2019 року Миколаївською місцевою прокуратурою №1 повідомлено про підозру двом колишнім керівникам одного з підприємств міста Миколаєва за фактом привласнення бюджетних коштів при виконанні робіт зі зняття лляльних вод з суден закордонного плавання, що заходять до акваторії морського порту Миколаїв, які фактично не виконувалися.

18 лютого 2019 року за процесуального керівництва Заводського відділу  місцевої прокуратури слідчим повідомлено про підозру черговому керівнику підприємства у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого у великих розмірах.

Вказаною особою, яка діяла на підставі договору з Миколаївською філією ДП «Адміністрація морських портів України» про надання послуг зі зняття лляльних вод з суден закордонного плавання, внесено недостовірні відомості до акту приймання виконаних робіт, довідки про їх вартість та витрати щодо їх виконання, чим спричинено матеріальні збитки державі на суму майже 300 тис грн.

Незаконні дії директора товариства органом досудового розслідування кваліфіковані за ч. 4 ст. 191 КК України, а саме заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах.

Наразі досудове розслідування триває.

За інформацією Миколаївської місцевоі прокуратури № 1

кількість переглядів: 1867