Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2019

Директор підприємства відповідатиме за розтрату бюджетних коштів при виконанні робіт з освітлення сіл Миколаївського району

                         

За належного процесуального керівництва Миколаївського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно директора одного з підприємств м. Миколаєва за фактом розтрати коштів місцевого бюджету.

Установлено, що вказана особа, при виконанні робіт із оздоблення сіл Миколаївського району мережами освітлення, внесла недостовірні відомості до актів виконаних робіт, у результаті чого, відомості про їх обсяги були суттєво завищені, що встановлено та підтверджено будівельно-технічною експертизою.

Вказаними незаконними діями Михайлівській сільській раді Миколаївського району спричинено збитки на суму понад 40 тис грн.

Дії керівника підприємства кваліфіковано за ч. ч. 2, 3 ст. 191 та ч. 1 ст.366 КК України – розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою свої службовим становищем, а також повторне вчинення аналогічних діянь, службове підроблення.

18 березня 2019 року обвинувальний акт затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1593