Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2019

Правоохоронними органами області завершено розслідування стосовно трьох членів злочинної групи, які вчинили 14 кримінальних правопорушень (ФОТО)

                                

Під належним процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України та прокуратури Миколаївської області, завдяки злагодженим діям  Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, здійснено ефективне досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо злочинної організованої групи, члени якої упродовж тривалого часу займалися незаконним придбанням,  зберіганням з метою збуту та збутом на території м. Миколаєва психотропної речовини, обіг якої обмежено - амфетаміну.

Як встановлено в ході досудового розслідування, злочинна група, до складу якої входило три місцевих мешканця, в тому числі й працівник правоохоронного органу – оперуповноважений сектору кримінальної поліції одного із відділів поліції м. Миколаєва, була стійким об’єднанням, що виражалося в стабільності і згуртованості між собою членів групи, пов’язаних як спільною метою, так і довірчими стосунками, а також у високому рівні узгодженості дій усіх учасників, що діяли за єдиним планом і відповідно до визначених їм функцій.

У період часу з травня 2018 року по липень 2018 року зловмисники,  реалізуючи свій злочинний умисел на отримання незаконного прибутку у складі організованої групи, вчинили ряд особливо тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту в особливо великих розмірах, а також незаконним збутом психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну на території м. Миколаєва.

Ухвалами слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва членам злочинної організованої групи обрано та в подальшому слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва продовжено запобіжні заходи, у вигляді тримання під вартою.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт стосовно усіх фігурантів кримінального провадження направлено до Заводського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Правоохоронці Миколаївщини розраховують на підтримку кожного небайдужого громадянина та звертаємось з проханням повідомляти правоохоронним органам та органам місцевого самоврядування про факти розміщення реклами наркотичних засобів та про факти закладання наркотиків. Тільки разом можна вирішити цю соціальну проблему - наркоманія.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1549