Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2019

Злагоджена робота правоохоронців - зміцнення законності в регіоні

                                      

Минулий тиждень виявився результативним для правоохоронців, які довели, що можуть працювати єдиною командою.

Зокрема, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців розкрито майже 100 кримінальних правопорушень, з яких майже половина - тяжкі злочини. Найбільше злочинів розкрито за процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та Первомайської місцевої прокуратури – 33 та 21 відповідно.

За тиждень завершено розслідування у понад 40 кримінальних провадженнях, які з обвинувальними актами скеровані до судів. Судами області постановлено 46 обвинувальних вироків. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Вознесенської  та Первомайської місцевих прокуратур, за наполегливості яких до реальної міри покарання засуджено 32 особи.

Не менш результативну роботу проведено у сфері реалізації представницьких повноважень. Так, судом відкрито провадження у 5 справах за позовами першого заступника прокурора області, Вознесенської місцевої прокуратури, Миколаївської місцевої прокуратури № 1 та Первомайської місцевої прокуратури стосовно земель загальною площею 32 га вартістю вартістю 72,2 млн грн. та у сфері комунальної власності щодо майна вартістю 282 тис грн.

За вказаний період прокурорами взято участь у 34 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду. Судами задоволено два позови, реально виконано судових рішень за позовами прокурорів на загальну суму 6,4 млн грн, у власність держави повернуто 143 га земель.

На цьому напрямку свою принципову позицію відстояли прокурори Миколаївської місцевої прокуратури № 1, Баштанської та Вознесенської місцевих прокуратур. 

Не зупиняємось в наполегливій роботі у боротьбі зі злочинністю.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1421