Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

Зловмисникам, які викрали жителя Доманівського району, повідомлено про підозру (ФОТО)

                                     

20 березня 2019 року слідчим поліції за погодженням із процесуальним керівником Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури трьом зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини», що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19 березня 2019 року,  42-річний житель Первомайського району разом із двома односельцями-підлітками, 17-ти та 16-ти років,  із застосуванням сили, проти волі, захопили 55-річного жителя с. Володимирівка Доманівського району, помістили його до автомобілю «Mercedes-Benz E250D», на якому перевезли до домоволодіння старшого із зловмисників в одному із селищ Первомайського району,  де незаконно позбавивши волі, утримували близько години.

Таким чином зловмисники вирішили його провчити, бо запідозрили у крадіжці майна одно з підозрюваних. 

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі (процесуальні) дії, спрямовані на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.
   
За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1869