Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2019

Правоохоронці Миколаївщини своїми діями доводять, що головне – безпека громадян

                         

Минулого тижня, завдяки скоординованій діяльності правоохоронців Миколаївщини, розкрито майже 200 кримінальних правопорушень, з яких 70 - тяжкі злочини. Найбільше злочинів розкрито за процесуального керівництва Миколаївських місцевих прокуратур № 1 та № 2.

За тиждень завершено розслідування у понад 100 кримінальних провадженнях, які з обвинувальними актами скеровані до суду. Судами області постановлено 40 обвинувальних вироків. На цьому напрямку результативно спрацювали прокурори Первомайської місцевої прокуратури, за належного підтримання державного обвинувачення яких судами винесено 20 обвинувальних актів.

Не менш результативну роботу проведено у сфері реалізації представницьких повноважень. Так, судом відкрито провадження у 10 справах за позовами прокурорів прокуратури Миколаївської області та Миколаївської місцевої прокуратури № 1 на загальну суму 3,8 млн.грн., зокрема: у сфері земельних відносин відкрито провадження у 9 справах щодо земель загальною площею 5,8 га вартістю 3,8 млн.грн.; у сфері комунальної власності відкрито провадження у 1 справі.

За вказаний період прокурорами взято участь у 33 судових засіданнях місцевих судів та Миколаївського апеляційного суду. Судами задоволено 2 позови у сфері земельних відносин.

Зокрема, рішенням господарського суду від 21.03.2019 задоволено позов заступника керівника Миколаївської місцевої #прокуратури №2 в інтересах Первомайської селищної ради Вітовського району до ТОВ про стягнення коштів за використання земельної ділянки площею 0,6627 га без правовстановлюючих документів у сумі 164 тис грн.

Не зупиняємось на досягнутому та готові до нових викликів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1730