Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2019

Судитимуть «мінувальника» Новоодеського відділу поліції

                                    

За процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 53-річного жителя м. Нова Одеса за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування Новоодеського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

Установлено, що 21 лютого 2019 року зловмисник, подзвонив з мобільного телефону на лінію «102» та анонімно повідомив про замінування Новоодеського відділу поліції, що призвело до дезорганізації функціонування відділу поліції. 

Після обстеження приміщень та прилеглої території вибухотехніками та фахівцями відповідних служб, вибухових пристроїв та вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Свої дії зловмисник пояснив тим, що напередодні поліцейські склали на нього адміністративний протокол за грубе порушення правил дорожнього руху. Таким чином він вирішив помститися.

Його дії кваліфіковані за ч.1 ст.259 КК України, а саме завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

За результатами досудового розслідування обвинуваченим визнано вину повністю, у зв’язку з чим з ним було укладено угоду про визнання винуватості, яку разом з обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду по суті. 

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1588