Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

28 березня - День вшанування синів України, які поклали своє життя за визволення Миколаєва та Миколаївської області від німецько - фашистських загарбників (ФОТО)

                           

Сьогодні, 28 березня, миколаївці відзначають 75-річчя визволення міста Миколаєва від німецько-фашистських загарбників. В урочистостях також взяли участь працівники прокуратури Миколаївської області.

Прокурори поклали квіти до меморіального комплексу на честь загону К.Ф.Ольшанського – сина українського народу, який народився на Харківщині та поклав своє життя за визволення своєї землі від окупантів.

Цей день – примирення усіх, хто захищав та продовжує захищати власну землю, а особливо актуально сьогодні на Сході України, від загарбників. Героїчні подвиги захисників та визволителів нашої землі залишаються невичерпним джерелом патріотизму.

Народна мудрість гласить: «Герої живуть доти, поки про них пам'ятають». І наша головна задача - зберегти в пам'яті прийдешніх поколінь подвиг нашого народу у визволенні України від загарбників, з якої сторони світу вони до нас не наступали.

Хто з мечем до нас прийде від меча і загине.

Слава Героям! Слава Україні!

Прес-служба прокуратури Миколаївської області



                                                                               

кількість переглядів: 2328