Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

Прокуратура відреагувала на порушення при використанні земельної ділянки на площі «Перемоги» у м. Миколаєві

                               

Миколаївською місцевою прокуратурою №2 встановлено порушення вимог земельного та містобудівного законодавства при використанні мешканкою міста Миколаєва земельної ділянки, розташованої на площі «Перемоги» в Інгульському районі міста.

Встановлено, що на земельній ділянці, права на яку в установленому законом порядку не оформлено, вказаною особою самочинно збудовано комерційний об’єкт.

Більш того, право власності на вказаний самочинно збудований об'єкт оформлено шляхом подання на реєстрацію завідомо підроблених документів – декларації про готовність об’єкта до експлуатації та рішення виконкому Миколаївської міської ради.

Реагуючи на порушення, місцевою прокуратурою заявлено позов про скасування запису про державну реєстрацію права власності на самочинно збудоване нерухоме майно, а також знесення об’єкту нерухомості.

Крім того, місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом використання завідомо підроблених офіційних документів для реєстрації права власності (ч. 4 ст. 358 КК України), досудове розслідування в якому триває.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1537