Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

Судитимуть жителя Братського району, який зберігав вдома понад 1,2 кг канабіса та гранату Ф-1 (ФОТО)

                          

Процесуальним керівником Братського відділу Первомайської місцевої прокуратури  затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя с. Петропалівка Братського району, який незаконно зберігав наркотичні засоби у великих розмірах та боєприпаси.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, всупереч нормам чинного законодавства, незаконно зберігав у своєму будинку особливо небезпечну наркотичну речовину - канабіс вагою понад 1,2 кг, а також боєприпаси – гранату Ф-1.

За словами чоловіка, зілля він зірвав на околиці села і приніс додому, аби самому споживати.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру про вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів без мети збуту, у великих розмірах) та за ч. 1 ст. 263 (зберігання, придбання бойових припасів, вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) КК України.

Обвинуваченому загрожує покарання до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, у період з 1 по 30 квітня 2019 року в Україні та Миколаївській області проводиться місячник добровільної здачі зброї, метою якого є надання можливості громадянам здати до поліції незареєстровану вогнепальну зброю, спеціальні засоби самооборони, боєприпаси та вибухові матеріали.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1606