Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

Посягнув на саме святе, що є в людині - правоохоронцями затримано миколаївця за підозрою у вбивстві власної матері (ФОТО)

                                    

Сьогодні, 3 квітня 2019 року, в результаті скоординованих дій прокурорів Миколаївської місцевої прокуратури №1 та співробітників Центрального відділу поліції затримано 34-річного миколаївця, який обгрунтовано підозрюється у жорстокому вбивстві власної матері, тіло якої було розчленовано на різні частини та поміщено у різні ємності для його приховування.

Жахливу знахідку з фрагментами тіла знайдено 2 квітня 2019 року на території Миколаївського міського сміттєзвалища, розташованого на території с. Весняне Миколаївського району. Крім того, під час проведення водолазного обстеження акваторії річки «Інгул» на її дні виявлено пластикову бочку синього кольору, в якій виявлено ще фрагменти тіла жіночої статі.  Встановлено, що всі вони належать одній особі – 56-річній жінці.

Вбивство своєї матері син намагався приховати під звичайним зникненням, про що і повідомив органи поліції, звернувшись із заявою про її зникнення.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України. 

Наразі досудове розслідування триває, проводяться слідчі та процесуальні дії, направлені на з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1740