Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2019

У Миколаєві затримано посадовця ДП «Миколаївський облавтодор» за систематичне вимагання неправомірної вигоди (ФОТО)

                           

10 квітня 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції та співробітниками Управління СБУ в Миколаївській області Миколаївській області затримано оператора габаритно-зважувального комплексу ДП «Миколаївський облавтодор» при отриманні неправомірної вигоди в розмірі 1 тис грн.

Зазначені кошти посадовець вимагав та отримав від водія вантажного транспортного засобу за безперешкодний проїзд через габаритно-зважувальний комплекс без належного контролю з боку службових осіб Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області. Так, встановлено, що вказана особа діючи за участі працівників Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області, систематично отримувала від водіїв вантажних транспортних засобів та представників перевізників грошові кошти у сумі 500 гривень з кожного транспортного засобу за безперешкодний проїзд через габаритно-зважувальний комплекс без належного контролю з боку службових осіб Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області.

Одразу після одержання неправомірної вигоди вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час на місці вчинення кримінального правопорушення проводяться першочергові слідчі дії спрямовані на отримання доказів, встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та осіб причетних до його вчинення.  

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 1678