Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Прокурори Миколаївщини постійно підвищують свій професійний рівень (ФОТО)

                            

Працівники прокуратури Миколаївської області постійно підвищують свій професійний рівень, приймаючи участь у семінарах, круглих столах, навчаннях тощо.

Зокрема, на базі Національної академії прокуратури України у період з 8 по 12 квітня 2019 року проходили заняття з підвищення кваліфікації керівників кадрових підрозділів регіональних прокуратур. За дорученням прокурора області Тараса Дунаса участь у навчанні взяла  начальник відділу роботи  кадрами Алла Пилипчук, яка є досвідченим працівником та користується авторитетом серед колег.

Викладачі академії та науковці провели цикл навчальних занять з підвищення кваліфікації кадровиків, у ході яких обговорено актуальні питання організації кадрової роботи в регіональних та місцевих прокуратурах. Зокрема, говорили про практичні аспекти дотримання прокурорами вимог професійної етики, кримінально-правове реагування на порушення вимог фінансового контролю, порядок проведення конкурсу на заняття вакантної посади та призначення на посаду державної служби, заохочення працівників прокуратури та особливості їх дисциплінарної відповідальності.

Також детально ознайомились з особливостями застосування нормативно-правових актів при здійсненні заходів мобілізаційної підготовки та діяльності в особливий період.

Окрім того, 9 квітня під час проведення занять відбувся круглий стіл на тему «Окремі питання організації діяльності Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів з питань добору, проведення конкурсів та роботи органів прокурорського самоврядування».

Під час круглого столу відбулася активна дискусія стосовно важливих питань діяльності Ради прокурорів України. Крім того, було обговорено низку питань щодо законодавчого регулювання та практичної реалізації повноважень Ради.

У свою чергу Алла Пилипчук поділилася позитивним досвідом щодо вирішення проблемних питань кадрової роботи, відзначення працівників органів прокуратури області за сумлінну службу, досягнення позитивних результатів роботі.

По завершенню підвищення кваліфікації Алла Пилипчук отримала свідоцтво про успішне проходження навчання та подякувала за належну організацію проведення навчальних заходів, за можливість обговорення нагальних кадрових питань та спілкування з колегами задля обміну досвідом.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1548