Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2019

Рецидивіста, який скоював крадіжки з офісних приміщень Миколаєва, взято під варту (ФОТО)

                        

У п’ятницю 12 квітня 2019 року, Заводським районним судом міста Миколаєва задоволено клопотання слідчого, погодженого прокурором Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 100 тис грн 39-річному раніше судимому жителю м. Миколаєва, який скоїв ряд крадіжок з офісних приміщень Заводського району міста.

10 квітня 2019 року завдяки скоординованій роботі правоохоронців злочинну діяльність зловмисника припинено. У ході розслідування встановлено 4 епізоди крадіжок майна – грошових коштів у сумі 18000 грн та двох ноутбуків «ASUS» вартістю 5000 грн кожен.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15  ч. 3 ст. 185.  та ч. 3 ст. 185  КК України (закінчений замах на крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, крадіжка).

Санкція інкримінованої статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

На даний час розслідування триває, вживаються заходи до встановлення усіх обставин справи, а також підозрювана особа перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1871