Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2019

Профспілка прокуратури оголошує фотоконкурс «Родинні свята: Великдень, День матері»

                             

За ініціативою членів профспілки працівників органів прокуратури Миколаївської області «Маємо силу допомогти» та за підтримки прокурора області Тараса Дунаса оголошено проведення фотоконкурсу «Родинні свята: Великодень, День матері» cеред працівників органів прокуратури та їх дітей.

Метою конкурсу є збереження багатовікових українських традицій, підтримання родинних зв’язків.

Великдень, День матері - це справжні родинні свята, що мають свою історію, традиції та особливий колорит. А тому пропонуємо зафіксувати ці моменти. 

У конкурсі може брати участь будь-яка фотографія, яка несе позитив, світло та радість Великоднього свята. Це можуть бути ваші діти, що готуються до Пасхи, Великодні композиції, елементи святкового декору, малюнки дітей, писанки, Великодні сюжетні замальовки, світлини з мамою – усе, що вам захочеться. І плюс - короткий і влучний коментар до фото.

Фото необхідно надіслати до 3 травня 2019 року на електронну адресу прес-служби регіональної прокуратури [email protected].

Переможці конкурсу будуть визначені за рішенням компетентного журі.  При обранні лауреатів будуть враховуватись оригінальність та естетична привабливість фото. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області  

кількість переглядів: 1985